Hierbij wat handige tips bij het aanmaken van een actiepagina:

1. Kopieer de content van jullie eigen Kiwanis website. Wanneer er hulp nodig is bij het plaatsen van hyperlinks kun je contact opnemen met één van de aangewezen contactpersonen bij Stichting Het Vergeten Kind of Kiwanis Nederland. De contactgegevens kunnen bevonden worden op de contact & ondersteuning pagina.
  2. Foto´s en video´s kunnen ook in de tekst worden geplaatst. Alle content kan gemakkelijk worden aangepast door opnieuw in te loggen op de actiepagina.
  3. In aanloop naar een event of actie is het altijd goed om de actiepagina opnieuw onder de aandacht te brengen. Op deze wijze kunnen geinteresserden en supporters tussentijds extra donaties doen direct op de actiepagina.
  4. Wanneer er ideeen zijn over verduidelijking van algemene informatie over Stichting Het Vergeten Kind horen wij dit graag. Wellicht is er de wens om meer ervaringen van kinderen op het actieplatform terug te kunnen vinden.
  5. Maak gebruik van de verschillende deel opties via de social media kanalen. Zowel aan de start van de actie als ook in aanloop naar de datum waarop het event plaatsvindt. Zorg er daarbij voor dat alle content compleet is.

Voor vragen, opmerkingen en of suggesties ben ik altijd bereikbaar. Hartelijke dank voor jullie steun!

Met warme groet,

Ingmar van den Berg