Kiwanis West Brabant Golf Open

9 sept. Golfen voor Het Vergeten Kind

In samenwerking met de regionale Kiwanisclubs Wouw-Zoomvliet, Halderberge en Bergen op Zoom organiseren voor de 4de keer gezamenlijk het jaarlijkse Kiwanis West Brabant Golf Open. De Locatie: Golfpark de Turfvaert in Rijsbergen.

Het afgelopen jaar was ons toernooi ondanks de corona pandemie zeer succesvol met 100 deelnemers en dat was toch wel een van de redenen om ook dit jaar weer op herhaling te gaan bij Golfpark de Turfvaert.
Twee maanden geleden zijn wij begonnen om de deelnemers van het afgelopen jaar de gelegenheid te geven om opnieuw in te schrijven. Op dit moment hebben al meer dan 90 deelnemers toegezegd wederom mee te doen aan ons toernooi.

Waarom organiseren wij dit toernooi? Voor ons is het een mooie gelegenheid om samen te werken met de regionale clubs niet alleen ten behoeve van een fundraising project, maar ook samen te werken om een mooi Goed Doel te bepalen voor dit evenement.

De volledige opbrengst van het golftoernooi gaat dit jaar naar het lustrumproject van Kiwanis Nederland: Stichting het Vergeten kind