Kiwanis Club Geleen

Kiwanis Geleen lustrumprojectbijdrage

Serving the children of the world!
En hoe doen wij dat? Fun, Friendship and Fundraising!

Wij hebben in Geleen een geweldige Kiwanis club waar de leden door hun onderlinge Friendship veel Fun hebben en veel energie om de schouders te zetten onder de Fundraising. Om de fundraiskas te spekken organiseren wij fundrais projecten zoals in het verleden de de succesvolle Soiree. Wij hechten veel waarde aan transparantie over de bestedingen uit die fundraiskas. Hiervan worden geen drankjes, geen hapjes noch uitstapjes voor de clubleden betaald. Voor de kosten van 'de fun', betalen de leden contributie.

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

01/09/2021

Anonymous