Heppie Vakanties & Weekenden

 

HOTEL HEPPIE MIERLO

ER WONEN IN ONS LAND DUIZENDEN KINDEREN DIE HET MOEILIJK HEBBEN. OMDAT ZE ZICH DOOR EEN ONVEILIGE, INSTABIELE THUISSITUATIE NIET VEILIG KUNNEN ONTWIKKELEN. OF ZELFS NIET MEER THUIS KUNNEN WONEN. DEZE KINDEREN ZIJN ENORM KWETSBAAR EN HEBBEN BEHOEFTE AAN EEN PLEK WAAR ZE EVEN HUN ZORGEN EN ANGSTEN KUNNEN LOSLATEN. DIE PLEK IS ER: HOTEL HEPPIE MIERLO.

 

Hotel Heppie Mierlo is een fijne en liefdevolle plek voor al die duizenden kinderen die het zo hard nodig hebben. René en Natasja Froger openden in 2012 het Hotel, dat we mede dankzij De VriendenLoterij konden bouwen. Met de realisatie van het Hotel, dat gelegen is op een bosrijk terrein aan het Wolfsven, kwam een droom uit.

Het Hotel bestaat uit een groepsgebouw waar maximaal 58 personen kunnen overnachten. Er is een groepsruimte en er zijn slaapkamers met eigen douche en toilet. Daarnaast is er een speelgebouw met een grote binnenspeeltuin en een theaterzaal. Een groot speelbos met speeltoestellen omringt het Hotel, hier vind je onder andere een skelterbaan, een kampvuurplaats en een Cruyff-court.

 

            

Vanuit Hotel Heppie Mierlo organiseren wij Heppie vakanties & weekenden. Dit is speciaal voor kinderen uit onze doelgroep in de leeftijd van zes tot en met achttien jaar. Daarnaast vinden er ook begeleide gezinsvakanties plaats, waar kinderen samen met zijn/haar ouder(s) welkom zijn. De vakanties en weekenden draaien om ontspannen, samen plezier maken en leuke dingen doen. Dit gebeurt binnen een veilige en gestructureerde omgeving, onder begeleiding van zorgvuldig geselecteerde en getrainde vrijwilligers.

 

Bekijk hier het bezoek aan Hotel Heppie in Mierlo