Kiwanis Veendam

Kiwanis Veendam Lustrum bijdrage

Kiwanisclub Veendam zet zich in voor kinderen die hulp nodig hebben.

Speciaal in dit lustrumjaar de oproep:

Vergeet de Vergeten Kinderen niet!

Naast het steunen van de landelijke en wereldwijde Kiwanis projecten organiseert de Kiwanisclub Veendam projecten voor doelen in de regio. Met de opbrengst van deze projecten steunen we kinderen in onze regio die hulp nodig hebben. Bijvoorbeeld het Kinderhotel De Burcht in Wedde. Dus

Zie hieronder ook onze voorbeeld-actie.

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

27/05/2021

voorbeeld-actie Kiwanisclub Veendam