Kiwanis HILVERSUM - BAARN / LAREN

Kiwanis HILVERSUM-BAARN, LAREN & HET GOOI Wijnactie voorjaar 2020!

Deze keer gaan we voor de stichting Het Vergeten Kind. Zij helpen verwaarloosde of mishandelde kinderen, voor de buitenwereld vaak onzichtbaar, maar ondertussen eenzaam en geïsoleerd.

Stichting Het Vergeten Kind geeft deze kinderen een stem en een betere toekomst.Het motto van Kiwanis is al meer dan 100 jaar 'Serving the Children of the World'. Met de opbrengst van de wijnverkoop worden kindgerichte goede doelen ondersteund.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

08/09/2020

Kiwanis