Kiwanis Rheden De Veluwezoom

Kiwanis Rheden De Veluwezoom Pop-up Store Show It

Kiwanis Pop-up Store Show It in Dieren is door Gouverneur Carel Maass geopend. Met een Corona onderbreking van 8 weken, zijn wij nu weer drie dagen per week geopend. De belangstelling voor onze winkel is nog steeds groeiender. Ook de samenwerking met de school Het Rhedens de Tender mag als geslaagd worden genoemd.

Met ingang van 2 september zullen leerlingen van de school de vrijdagochtend voor hun rekening gaan nemen en zal een stagiaire ons gaan ondersteunen. De doelstelling om leerlingen ervaring op te doen in een functionerende winkel is een goede ervaring!

Wij kopen niets in. Krijgen alle goederen gratis. Wij zijn wel wat kieskeurig. Geen kleding, geen servies, etc. Maar boeken, cd's e.d. zijn van harte welkom. Kom gerust eens kijken als je in de buurt bent.

Zie onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/StoreShowIt/?modal=admin_todo_tour

Maar wat ook fijn is dat de opbrengst ons mogelijk maakt om de eerste bedragen over te maken aan een tweetal projecten. Te weten het lustrumproject van Kiwanis Nederland t.b.v. Stichting het Vergeten Kind.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

09/09/2020
09:16

Kiwanis

Bekijk alle