Kiwanis HILVERSUM - BAARN / LAREN

Kiwanis HILVERSUM-BAARN, LAREN & HET GOOI Wijnactie voorjaar 2020!

Deze keer gaan we voor de stichting Het Vergeten Kind. Zij helpen verwaarloosde of mishandelde kinderen, voor de buitenwereld vaak onzichtbaar, maar ondertussen eenzaam en geïsoleerd.

Stichting Het Vergeten Kind geeft deze kinderen een stem en een betere toekomst.Het motto van Kiwanis is al meer dan 100 jaar 'Serving the Children of the World'. Met de opbrengst van de wijnverkoop worden kindgerichte goede doelen ondersteund.

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

08/09/2020

Kiwanis