Kiwanis HILVERSUM - BAARN / LAREN

Kiwanis HILVERSUM-BAARN, LAREN & HET GOOI Wijnactie voorjaar 2020!

Deze keer gaan we voor de stichting Het Vergeten Kind. Zij helpen verwaarloosde of mishandelde kinderen, voor de buitenwereld vaak onzichtbaar, maar ondertussen eenzaam en geïsoleerd.

Stichting Het Vergeten Kind geeft deze kinderen een stem en een betere toekomst.Het motto van Kiwanis is al meer dan 100 jaar 'Serving the Children of the World'. Met de opbrengst van de wijnverkoop worden kindgerichte goede doelen ondersteund.

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

08/09/2020

Kiwanis